Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rolly Toys rollyFlashlight: Oransje varsellys til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
399
   

Gjør din Rolly Toys traktor (kjøpes separat) komplett med dette kule, oransje varsellyset fra rollyFlashlight! Den oransje lampa har en kul blinkeeffekt, akkurat som på ekte traktorer. Dette tilbehøret gir tråtraktoren det lille ekstra, og bidrar til realistisk og autentisk lek. 

Lampen fra Rolly Toys kan enkelt festes til pedaltraktoren og gir en imponerende og morsom effekt. Klikk på knappen for å sette på lyset, og kjør av gårde. Alle vil legge merke til den flotte nye detaljen, og skygge banen når du kommer kjørende. Når du jobber med tungt arbeid så er det bra å ha et varsellys som sikrer arbeidsplassen din.

Inneholder:

  • RollyFlashlight varsellys

Detaljer: 

  • Mål: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)

Merk: Traktor må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell409785
EAN4006485409785
MerkeRollyToys
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.