Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rolly Toys rollyFlashlight: Blått varsellys til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 247,-
Få igjen på lager
SKU
10480
   

Gjør ditt Rolly Toys kjøretøy (kjøpes separat) komplett med dette kule blå varsellyset fra rollyFlashlight! Den blå lampen har en kul blinkeeffekt, akkurat som på ekte traktorer. Dette tilbehøret gir tråtraktoren det lille ekstra, og bidrar til realistisk og autentisk lek. 

Lampen fra Rolly Toys kan enkelt festes til pedaltraktoren og gir en imponerende og morsom effekt. Klikk på knappen for å sette på lyset, og kjør av gårde. Alle vil legge merke til den flotte nye detaljen, og skygge banen når du kommer kjørende. Når du jobber med tungt arbeid, eller rykker ut til unnsetning, så er det bra å ha et varsellys som sikrer arbeidsplassen din.

Inneholder:

  • RollyFlashlight blått varsellys

Detaljer: 

  • Mål: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)

Merk: Traktor må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell409754
EAN4006485409754
MerkeRollyToys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.