Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rolly Toys rollySnow Master: Snøplog med to fester til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 594,-
Få igjen på lager
SKU
10192-15
   

Gjør den ellers så kjedelige snømåkingen til en morsom lek! Rolly Toys rollySnow Master Snøplog er et solid tilbehør til din Rolly Toys traktor. Nå kan barnet ditt være med å brøyte, så da er det bare å glede seg til det første snøfallet! Perfekt vinterutstyr til din tråtraktor for kjempemorsom og realistisk vinterlek.

Plogen er fullt funksjonell med tre stillinger, og den har solide fester. Denne robuste snøskuffen i plast med metallstenger har separat løfteinnretning og er egnet for tilkobling både foran og bak på traktoren. RollyToys snøplogen kan festes blant annet på rollyJunior, rollyFarmtrack og rollyTruck. La brøytingen begynne!

Inneholder:

  • Rolly Toys rollySnow Master snøplog med to fester

Detaljer:

  • Mål: 55 x 13,5 x 34,5 cm
  • Vekt: ca 2,8 kg
  • Alder: fra 3 år

Merk: Må ikke brukes i trafikken, og bør brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell409617
EAN4006485409617
MerkeRollyToys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.