Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Lekebiler og små biler for barn

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Her har vi samlet lekebiler, traktorer, båter, fly, anleggskjøretøy, helikoptre og mange andre kjøretøy til barn. 

Lekebiler og kjøretøy Lekebiler og kjøretøy

Produkter 1-40 av 380

Page
per side

Andre er også interessert i:

Elbiler og traktorer Elbiler og traktorer

Elbiler og traktorer

Lekebiler, småbiler, anleggsmaskiner, garasjer, lekefly og andre kjøretøy til barn

Barn (og voksne) har siden den første bilen rullet ut på veien latt seg fascinere av biler og kjøretøy, med deres detaljer, funksjoner, design og fart. Dette tas også videre til lekebilene og kjøretøyslekene til barna. I denne kategorien har vi samlet biler, traktorer, båter, fly, anleggskjøretøy, helikoptre og mange andre kjøretøy til de motorinteresserte.

Alle biler, kjøretøy, fly og båter er laget med vekt på god kvalitet fra kjente merkevarer. Kjøp enkeltstående biler eller kjøretøy, eller finn et lekesett med flere biler og utstyr for utvidet moro! Her finner man lekebiler og kjøretøy som ligner på ekte vare, kjøretøy fra TV og film, samlebiler, biler som kjører selv, kjøretøy, båter og fly med bevegelige deler - utvalget er enormt!

Lekebiler og kjøretøy gir barna mange timer med morsom lek og rollelek. Flytt landeveien, byggeplassen, storbyen, bondegården, båt- eller flytrafikken til barnerommet! Om man ønsker en samlebil til hyllen, anleggsmaskin til sandkassa, traktor til hagen, båt til bassenget eller badekaret, luftfartøy til å fly ute med, parkeringshus til bilene eller en racerbil som kjører raskt fra A til B, finner man alt man trenger og kan drømme om her!

Dersom barnet ditt elsker biler og har en favorittfilm eller serie fra barne-TV er sjansen stor for at du finner biler, fly, båter eller andre kjøretøy fra barnets favorittshow her! La barna gjenskape fartsfylte og morsomme øyeblikk fra favorittscenene med sine favoritt-figurer og kjøretøy, eller se de skape helt egne historier. Mange av lekebilene, kjøretøyene, båtene og flyene kommer med en karakteristisk utforming som barn kan kjenne igjen fra filmene eller TV-seriene.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.