Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lekebiler og kjøretøy

Produkter 1-52 av 642

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 642

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Barn (og voksne) har siden den første bilen rullet ut på veien latt seg fascinere av biler og kjøretøy, med deres detaljer, funksjoner, design og fart. Dette tas også videre til lekebilene og kjøretøyslekene til barna. I denne kategorien har vi samlet biler, traktorer, båter, fly, anleggskjøretøy, helikoptre og mange andre kjøretøy til de motorinteresserte.

Lekebiler og kjøretøy gir barna mange timer med morsom lek og rollelek. Flytt landeveien, byggeplassen, storbyen, bondegården, båt- eller flytrafikken til barnerommet! Om du ønsker en samlebil til hyllen, anleggsmaskin til sandkassa, traktor til hagen, båt til bassenget eller badekaret, luftfartøy til å fly ute med, parkeringshus til bilene dine eller en racerbil som kjører raskt fra A til B, finner du alt du trenger og kan drømme om her!

Alle biler, kjøretøy, fly og båter er laget med vekt på god kvalitet fra kjente merkevarer. Kjør enkeltstående biler eller kjøretøy, eller finn et lekesett med flere biler og utstyr for utvidet moro! Her finner du lekebiler og kjøretøy som ligner på ekte vare, kjøretøy fra TV og film, samlebiler, biler som kjører selv, kjøretøy, båter og fly med bevegelige deler - utvalget er enormt!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.