Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Store traktorer, tråtraktorer og elbiler for barn

De fleste barn lar seg fascinere av traktorer fra de er ganske små. Dette store, ruvende kjøretøyet de kjenner fra bondegården. Tråtraktorer, elektriske traktorer, små traktorer eller store traktorer - utvalget er stort, og valget er ditt! Eller kanskje interessen for biler er større, hva med en elbil for barn som minner om ekte biler fra verdenskjente bilmerker, eller ulike utgaver av firhjulinger, motorsykler og større kjøretøy.

Tråtraktorer - med barnet som motor

Lar barnet ditt seg begeistre av synet av en traktor? Hvorfor ikke la denne lykkefølelsen blomstre hjemme i egen hage? Med klassiske tråtraktorer er det barnet selv som er motoren, og som ved hjelp av trøene trår hjulene rundt. Hjulene er robuste og egner seg for de fleste underlag, og med en skuffe foran som kan heves og senkes er det bare å sette i gang med gravearbeidet.

Noen av våre bestselgere

Tråtraktorer

Elektriske traktorer

Vil du kjøpe en unik traktor til barnet ditt, som ikke bare har utstyret og designet på plass, men som også kjører av seg selv slik at barnet kan konsentrere seg om jobben som skal gjøres? Da er det en elektrisk traktor du er ute etter! La barnet frakte gjenstander, kjøre fra A til B, øve på å beregne avstand, mens traktoren ruller av seg selv. Ofte er speed og brems på samme pedal noe som gjør dem enkle å kjøre, og noen kommer med fjernkontroll slik at traktoren kan styres av en voksen.

Våre anbefalinger til deg

Elektriske traktorer

Traktortilbehør - bredt utvalg av ekstrautstyr

Hva er vel en traktor ut sitt ekstrautstyr og tilbehør? Barna vil digge og kjøre rundt med en traktor med henger, grabb foran, snøplog og kjetting på vinteren, varsellys, vinsj, blinkende lys, høyvogn, og mye, mye mer. Og kanskje det kan være lurt med et ekstra batteri til den elektriske traktoren? Unngå å kjenne på rekkeviddeangst eller det å måtte avslutte jobben før den er ferdig fordi kjøretøyet er tomt for strøm.

Tilbehøret du trenger til traktoren

Tilbehør til traktor

Elbiler og firehjulinger

Elsker barnet ditt biler? Har det lært seg alle bilnavn før de kan en eneste bokstav? La dem ta styringen og kjøre rundt i nabolaget med sin helt egen elbil. Elektriske biler for barn er formet og designet slik som ekte biler, med morsomme detaljer som barna vil elske. Du kan la dem kjøre selv med biler som har smarte barnelåser på giret slik at barnet lærer seg å kjøre i den laveste farten, eller velge en elbil som styres av en voksen ved hjelp av fjernkontroll. La barna lære om hvordan de skal ferdes og oppføre seg i trafikken innenfor trygge rammer og i fartskontrollerte omgivelser.

Populære elbiler og firehjulinger

Elektriske biler og firhjulinger

Hoppe- og turnglede med trampoliner og AirTracks

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Sparkesykler i ulike farger og størrelser

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre bestselgere

Sparkesykler

Oppdag vårt brede utvalg av rullende leker på to, tre og fire hjul

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.