Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trampoliner og AirTracks

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 57

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 57

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

Trampoliner og Airtracks, morsomme uteleker av beste kvalitet til lave priser!

Loven om tyngdekraften er klar til å bli utfordret, og med våre runde og rektangulære trampoliner fra Mzone, Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker, gjør du akkurat det. Trampoliner og hopping bidrar til å utvikle barnets koordinasjon, balanse og motorikk, hoppingen oppfordrer barna til aktiv lek, og gir hele familien uendelige timer med morsom utelek.

Trampolinepakken kommer komplett med Lantern style sikkerhetsnett med YKK-glidelås, forsterket hoppeduk, ekstra solide fjærer og forsterket padding som beskytter barnet fra å falle mellom fjærene. Dette gir noen av de tryggeste og mest solide trampolinene i markedet, uten at det går på bekostning av spretten.

Og skulle du trenge tilleggsutstyr til din trampoline har vi et bredt utvalg av trampolinestiger, trampolinefjærer, sikkerhetsnett til trampoline, hoppeduker til trampoline, og trampoline beskyttelsesringer spesielt tilpasset våre Mzone trampoliner og trampolinepakker.

Airtrack er en oppblåsbare turnmatte som er ekstra populær blant turnere, cheerleadere eller andre som liker å hoppe eller gjøre triks innendørs, utendørs eller på vann. Air Tracken lar deg øve på balansen mens du hopper, gjør flikk flakk, araber eller lignende på et mykt, stabilt og trygt underlag.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.