Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trampoliner og AirTracks

Produkter 1-52 av 55

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 55

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

Trampoliner av beste kvalitet til lave priser!

Loven om tyngekraften er klar til å bli utfordret, og med våre Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker gjør du akkurat det. Trampoliner og hopping bidrar til å utvikle barnets koordinasjon, balanse og motorikk, hoppingen oppfordrer barna til aktiv lek, og gir hele familien uendelige timer med morsom utelek.

Trampolinepakken kommer komplett med Lantern style sikkerhetsnett med YKK-glidelås, forsterket hoppeduk, ekstra solide fjærer og forsterket padding som beskytter barnet fra å falle mellom fjærene. Dette gir noen av de tryggeste og mest solide trampolinene i markedet, uten at det går på bekostning av spretten.

Og skulle du trenge tilleggsutstyr til din trampoline har vi et bredt utvalg av stiger, fjærer, sikkerhetsnett, hoppeduker, beskyttelsesringer spesielt tilpasset våre Pro Edition og Xtreme Pro Edition trampoliner.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.