Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition sikkerhetsnett 2,43 x 3,65 m til rektangulær trampoline

Mzone står for de høytflyvende, raske, spretne og morsomme utelekene som gir barna mange timer med morsom lek.

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 436,-
På lager
SKU
01202-181
   

Separat sikkerhetsnett til Mzone Pro Edition rektangulær trampoline, 2,43 x 3,65 m. Det rektangulære sikkerhetsnettet er 180 cm høyt noe som gir god beskyttelse når man hopper høyt, og er en foretrukket versjon blant pro brukere.

  • Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet YKK glidelås
  • Passer varenummer MNRT812

Inneholder:

  • Mzone Pro Edition sikkerhetsnett til 2,43 x 3,65 trampoline

Detaljer:

  • Mål nett: 180 cm høyt
  • Materiale: PE, med glidelås

Dette sikkerhetsnettet passer til vår Mzone Pro Edition rektangulær trampoline, 2,43 x 3,65 m varenummer: MNRT812

MERK: inneholder kun sikkerhetsnett. Stenger og annet tilbehør følger IKKE med.

Produktdetaljer
ModellMNN812
EAN7040698715551
MerkeMzone
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.