Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone Pro Edition sikkerhetsnett 3,05 m trampoline

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
01202-157
   

Separat sikkerhetsnett til Mzone Pro Edition 305 cm trampoline. Lantern Style sikkerhetsnett - den buede formen på sikkerhetsnettet gir langt mer hoppeplass og er en foretrukket versjon blant pro brukere.

  • Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet - YKK glidelås
  • Sikkerhetsnettet festes til stengene med solid strikk

Detaljer:

  • Mål sikkerhetsnett: 185 cm høyt

Dette sikkerthetsnettet passer til vår Mzone Pro Edition 305 cm trampoline varenummer: MNFT305

MERK: Dette settet inneholder kun sikkerhetsnett. Det følger IKKE med hoppematte, stenger og polstringer til stengene eller annet tilbehør

Produktdetaljer
ModellMNN305
EAN7040698715315
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.