Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone Pro Edition fjær til 2,43 x 3,65 m rektangulær trampoline

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 18,-
På lager
SKU
01202-182
   

Disse fjærene passer til vår rektangulære Mzone Pro Edition trampoline 2,43 x 3,65 m. Fjæren er den delen som fester hoppeduken til rammen på trampolinen. Hoppeduken sikres best med originale fjærer produsert og spesielt tilpasset denne trampolinen.

Inneholder:

  • 1 trampolinefjær

Detaljer:

  • Materiale fjærer: sink
  • Mål: 3,2 x 21 cm

Denne fjæren passer spesielt til vår rektangulære 2,43 x 3,65 m trampoline - varenummer: MNRT710, og denne trampolinen trenger totalt 74 fjærer

Produktdetaljer
ModellMNS210
EAN7040698715568
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.