Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition hoppematte 2,43 x 3,65 m - passer til firkantet trampoline 2020-modell

Mzone står for de høytflyvende, raske, spretne og morsomme utelekene som gir barna mange timer med morsom lek.

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 532,-
Få igjen på lager
SKU
01202-183
   

Mzone Pro Edition hoppeduk som passer til Pro Edition rektangulær trampoline, 2,43 x 3,65 m. Forsterket hoppeduk for bedre sprett og holdbarhet over tid - strekktestet før levering.

Denne hoppeduken har 66 fjærfester og kan brukes med vår Pro Edition rektangulær trampoline, 2,43 x 3,65 m,varenummer: MNRT812 - 2020-modell. 

Inneholder:

  • Mzone Pro Edition hoppeduk 2,43 x 3,65 m til 2020-modell

Detaljer:

  • Antall fjærfester: 66
  • Materiale: PP, UV-behandlet

MERK: Fjærer og bein følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellMNM812
EAN7040698715575
MerkeMzone
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.