Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vi hjelper deg med å velge riktig trampoline

Nå ser vi lyset i tunnelen! Antall timer med dagslys blir stadig flere, og ønsket om å tilbringe mer tid utendørs blir større. En trampoline av riktig størrelse og form kan gi mange timer med morsom hoppeglede og lek, både for barn og voksne. Trampolinen fra Mzone kan tas frem så snart snøen forsvinner, brukes gjennom våren og sommeren, frem til den pakkes ned før de første høststormene er på vei.

Hvorfor velge rund trampoline?

Dette avhenger av hvem som skal bruke trampolinen. For de minste barna der lek og forsiktig hopping er viktigst, vil en rund trampoline med en diameter på 360 cm være et svært godt alternativ. For eldre og større barn vil en rund trampoline som måler 420 cm i diameter være den beste løsningen, og trenger man litt mer trøkk, kan en Xtreme edition av den runde trampolinen være det man skal gå for i jakten på skikkelig god sprett.

Runde trampoliner, tilbehør og ekstradeler

Runde Trampoliner

Ultimat sprett med en rektangulær trampoline

For turning, triks og hopp der hopperen er blant de eldste barna, en tenåring eller en voksne, vil en rektangulær trampoline både gi nok plass og den ultimate spretten som trengs. Runde trampoliner egner seg godt for lek, rektangulære trampoliner er det beste valget dersom man er på jakt etter maksimal sprett.

Rektangulære trampoliner, tilbehør og ekstradeler

Rektangulære trampoliner

Før montering

Les og følg monteringsanvisningen nøye. Har bruksanvisningen for hvordan du monterer din trampoline blitt borte, ta kontakt ned vårt kundeserviceteam, og de vil sende deg en ny.

Trampolinen må alltid monteres av en voksen, og testes før den tas i bruk. Vi anbefaler at trampolinen monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev.

Et tips ved montering av fjærene til hoppeduken er å se for seg hoppeduken som en klokke. Start med "klokken" 12, så 6, 3 og 9, og fortsetter vekselsvis fra side til side, til alle fjærene er festet til rammen.

Huskeliste når trampolinen hentes frem fra boden, og før montering for ny sesong:

- Er rammen festet skikkelig sammen, uten tegn til bøyde stenger.

- Sjekk fjærene for rust og slitasje.

- Er alle fjærene i hoppeduken festet, og den er hel, uten hull eller rifter.

- Er sikkerhetsnettet helt, og uten rifter og hull.

- Virker glidelåsen i sikkerhetsnettet slik at åpningen enkelt kan lukkes og åpnes. 

- Er trampolinen sikret og festet til underlaget.

Disse aktivitetene må du få med deg


Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Tilbehør og reservedeler

Har trampolinen din fått seg en luftetur i løpet av sesongen? Kom den første høststormen litt tidligere enn planlagt? Vi har tilleggsutstyr og reservedeler som hoppeduk, sikkerhetsnett både med og uten stenger, ramme og fjærer dersom uhellet har vært ute og du trenger deler til din Mzone trampoline. Og ønsker du å være føre var, har vi forankringssett slik at du sikrer trampolinen din til myke underlag som gressplen eller et område dekket av jord.

Tilbehør og reservedeler til trampoliner

Trampoline og AirTracks

AirTrack - velg en oppblåsbar turnmatte

Hva med å vurdere en morsom hoppeleke som kan brukes innendørs, utendørs og på vann? En AirTrack er en oppblåsbare turnmatte som lar barna gjøre triks inne og ute, og den kan til og med brukes som flytebrygge på sjøen eller nærmeste vann. AirTracken lar deg øve på balansen mens du hopper, slår hjul, gjør flikk flakk eller lignende på et mykt, stabilt og trygt underlag.

Her er våre AirTracks

AirTracks

Demontering og vinterlagring

Vi anbefaler at trampolinen demonteres før de første høststormene setter inn og at den lagres innendørs. Snø kan være tungt, og man vil kunne oppleve av hoppeduken blir ødelagt dersom den blir liggende under tung og våt snø. En trampoline med sikkerhetsnett, ramme, hoppeduk og fjærer er heller ikke skapt for en luftetur i vinden.

Trampolinen din trives best når den er godt sikret til underlaget eller trygt forvart i boden eller garasjen. Ikke minst for å unngå skader på hus, biler og nærmiljø, hvis en trampoline på over 100 kg blir tatt av vinden.

Husk å sjekke delene slik at du vet alle er hele og du slipper å oppdage mangler når du er i gang med monteringen neste vår. Og pass på at duken, nettet og beskyttelsesringen er tørre før de brettes sammen for vinteren. 

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.