Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rektangulære trampoliner

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Merke

23 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

23 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Barn, og voksne, er sikret uendelige timer med morsom lek og hopping med våre rektangulære trampoliner.  Trampoliner bidrar også i utviklingen av barnets koordinasjon, balanse og motorikk. 

I den rektagulære trampolinen strekker fjærene seg ulike, noe som gir en dyp, kraftfull retardasjon og akselerasjon. Med en rektagulære trampoline opplever man bedre sprett og kontroll på hoppet. Rektangulære trampoliner tar hoppingen til et helt nytt nivå, som med en forsterket hoppeduk gir skikkelig god sprett.

Våre rektangulære trampolinepakker selges komplett med Lantern Style sikkerhetsnett, forsterket hoppeduk og forsterket padding rundt trampolinen. 

MERK:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.