Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition sikkerhetsnett til rektangulær trampoline 2,13 x 3,04 m

Mzone trampolinen - når sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse står i fokus.

Mzone trampoline har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Med black edition-trampolinen fra Mzone er rett design vektlagt, den passer perfekt i de Skandinaviske hager. Solid hoppematte, forsterket padding rundt trampolinen, lantern style sikkerhetsnett med langt mer hoppeplass gjør Mzone trampoline til et solid førstevalg når ny trampoline skal kjøpes inn. Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Sikre din Mzone trampolinepakke med forankringssett slik at den står støtt på selv de mest vindutsatte steder!

Vår lavpris: 482,-
På lager
SKU
01202-175
   

Separat sikkerhetsnett til Mzone Pro Edition rektangulær trampoline, 2,13 x 3,04 m. Det rektangulære sikkerhetsnettet - gir langt mer hoppeplass, det er 180 cm høyt noe som gir god beskyttelse når man hopper høyt, og er en foretrukket versjon blant pro brukere.

Detaljer:

  • Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet YKK glidelås
  • Mål: 180 cm høyt

Dette sikkerhetsnettet passer til vår Mzone Pro Edition rektangulær trampoline, 2,13 x 3,04 m varenummer: MNRT710

MERK: inneholder kun sikkerhetsnett. Stenger og annet tilbehør følger IKKE med.

Produktdetaljer
ModellMNN710
EAN7040698715490
MerkeMzone Trampolines
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.