Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone forankringssett til trampoline - 4 stk - med metall-klips

Mzone trampolinen - når sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse står i fokus.

Mzone trampoline har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Med black edition-trampolinen fra Mzone er rett design vektlagt, den passer perfekt i de Skandinaviske hager. Solid hoppematte, forsterket padding rundt trampolinen, lantern style sikkerhetsnett med langt mer hoppeplass gjør Mzone trampoline til et solid førstevalg når ny trampoline skal kjøpes inn. Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Sikre din Mzone trampolinepakke med forankringssett slik at den står støtt på selv de mest vindutsatte steder!

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
02212-14
   

Mzone forankringssett for effektiv sikring av din trampoline. Disse er enkle å montere og reduserer faren for at trampolinen flytter på seg eller tas av vinden.

Det er svært viktig at trampolinen sikres og festes godt til underlaget, og dette er spesielt viktig dersom trampolinen skal stå på et sted som er utsatt for vær og vind. Vi anbefaler at man sikrer trampolinen, uavhengig av vind, for å unngå evt personskader dersom trampolinen flytter på seg under hopping.

Inneholder:

  • Forankringssettet med 4 forankringspunkter

Detaljer:

  • Materialer: klipsene er av metall
Produktdetaljer
ModellMSA4-21
EAN7040698718569
MerkeMzone Trampolines
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.