Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone forankringssett til trampoline - 4 stk - med metall-klips

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
02212-14
   

Mzone forankringssett for effektiv sikring av din trampoline. Disse er enkle å montere og reduserer faren for at trampolinen flytter på seg eller tas av vinden.

Det er svært viktig at trampolinen sikres og festes godt til underlaget, og dette er spesielt viktig dersom trampolinen skal stå på et sted som er utsatt for vær og vind. Vi anbefaler at man sikrer trampolinen, uavhengig av vind, for å unngå evt personskader dersom trampolinen flytter på seg under hopping.

Inneholder:

  • Forankringssettet med 4 forankringspunkter

Detaljer:

  • Materialer: klipsene er av metall
Produktdetaljer
ModellMSA4-21
EAN7040698718569
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.