Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition stige - passer til Mzone Pro Edition trampoline 3,05 m

Mzone står for de høytflyvende, raske, spretne og morsomme utelekene som gir barna mange timer med morsom lek.

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 163,-
Få igjen på lager
SKU
03192-2
   

Stabil stige med 2 trinn som gjør det enklere å komme på og av trampolinen. Stigen passer til trampoliner med ca 60 cm høy ramme, som vår Mzone Pro Edition trampoline 305 cm (varenummer MFT305).

Stigen er lett å ta av og på etter behov.

  • Mzone Pro Edition stige med 2 trinn
  • Passer til varenummer MFT305
Produktdetaljer
ModellML305
EAN7040698711362
MerkeMzone
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.