Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi stor oppbevaringsboks - 12 000 Midi perler og 3 perlebrett

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
06183-64
   

Hama Midi oppbevaringsboks med håndtak inneholder en masse Hama perler og perlebrett, og gjør det enkelt å holde orden på de ulike fargene. Oppbevaringsboksen er oppbygget av 3 lag med justerbare skillevegger, slik at du selv kan endre størrelsen på oppbevaringsrommet etter behov.

Inneholder:

  • 12 000 perler i forskjellige farger
  • 3 perlebrett - hund, fisk og sommerfugl
  • Instruksjoner 
  • Strykepapir
Detaljer: 
  • Mål: L24 x B15,5 x H19 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3-6751
EAN028178067519
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.