Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi stor oppbevaringsboks - 12 000 Midi perler og 3 perlebrett

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 348,-
På lager
SKU
06183-64
   

Hama Midi oppbevaringsboks med håndtak inneholder en masse Hama perler og perlebrett, og gjør det enkelt å holde orden på de ulike fargene. Oppbevaringsboksen er oppbygget av 3 lag med justerbare skillevegger, slik at du selv kan endre størrelsen på oppbevaringsrommet etter behov.

Inneholder:

  • 12 000 perler i forskjellige farger
  • 3 perlebrett - hund, fisk og sommerfugl
  • Instruksjoner 
  • Strykepapir
Detaljer: 
  • Mål: L24 x B15,5 x H19 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3-6751
EAN028178067519
MerkeHama
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.