Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone Pro Edition trampolinepolstring til 4,27 m trampoline

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 693,-
På lager
SKU
02212-8
   

Gjør trampolinen sikker med en kantpute, trampolinepolstring, som dekker godt over fjærene. Den forsterkede paddingen rundt trampolinen beskytter barnet mot å falle ned imellom fjærene.

  • Beskyttelsesringen består av 310 gr PVC, 130 gr PE og 30 mm EPE skum.
  • Bredden på matten er 30 cm.
  • Dobbeltkanten på innsiden av matten forsterker sømmene.

Denne beskyttelsesringen passer til Pro Edition trampoline 427 cm varenummer: MNFT427, men passer også til eldre modeller av Mzone trampoliner av samme størrelse.

Inneholder:

  • Mzone Pro Edition trampolinepolstring til 4,27 m trampoline

Detaljer:

  • Materiale: PVC, PE, EPE-skum
  • Mattens bredde: 30 cm

MERK: Inneholder kun trampolinepolstring. Bein og hoppematte følger IKKE med.

Produktdetaljer
ModellMNP427-21
EAN7040698718507
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.