Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Mzone Pro Edition komplett sikkerhetsnett 3,66 m til rund trampoline

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 1 187,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
01202-167
   

Komplett sikkerhetsnett med høyde på 185 cm som passer til Mzone Pro Edition 360 cm rund trampoline. Lantern Style sikkerhetsnett gir den buede formen på sikkerhetsnettet, som gir langt mer hoppeplass og er en foretrukket versjon blant pro brukere.

  • Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet - YKK glidelås
  • Sikkerhetsnettet festes til stengene med solid strikk

Inneholder:

  • Stålstenger
  • Sikkerhetsnett
  • Polstringer og trekk til stenger
  • Skruer
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Mål nett: 185 cm høyt
  • Materiale: PE, med glidelås

Denne pakken med komplett sikkerhetsnett passer til vår Mzone Pro Edition 360 cm trampoline varenummer: MNFT366

MERK: Dette settet inneholder sikkerhetsnett, stenger og polstringer til stengene, det følger IKKE med hoppematte eller annet tilbehør og er ikke en komplett trampoline.

Produktdetaljer
ModellMNCN366
EAN7040698715414
MerkeMzone
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.