Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sparke- og trehjulssykler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 115

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 115

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

Nyt våren og sommeren med sparkesykkel, trehjulssykkel og balansesykkel. Hold dere aktive og ha det moro på hjul!

Sykler, sparkesykler og trehjulssykler kommer i en rekke forskjellige varianter slik at det kan tilpasses barnets behov og utvikling. Ved hjelp av en sykkel vil barna kunne ferdes mer på egenhånd, samtidig som ferdigheter som motorikk, balanse, stedsans og gjenkjennelse utvikles og utfordres. Løpesykkelen og balansesykkelen kan gjøre overgangen fra støttehjul til å sykle selv til en enklere læringsprosess. Med balansesykkelen øver barnet på balansen, og mestring av sykkelen og dens bevegelser. Etter hvert som barna vokser og utvikler ferdighetene sine, vil støttehjulene forsvinne og det er større sykler og sparkesykler som gjelder.

Sparkesykler kommer i ulike utforminger og utgaver, med både to hjul, tre hjul, fire hjul, store hjul, små hjul, og brede og smale hjul. Behovene er mange og mulighetene enda flere. En trehjulssykkel er som oftest barnets første møte med en sykkel. Denne tar barnet med på turer i gårdsplassen, gata, lekeplassen - etterhvert som barnets områder utvides. En trehjulssykkel kan tilpasses barnets behov, hvor barnet kan bruke trehjulssykkelen med foreldres styringshjelp frem til de sykler alene. Sparkesykler med tre og fire hjul passer best for de minste, mens sparkesykler med to hjul passer for eldre barn. Små hjul er best egnet for de minste barna, med store hjul øker farten på sparkesykkelen.

Ikke glem hjelm og beskyttelse når du skal ut på tur! Vi har et stort utvalg av hjelmer og tilbehør til sparkesyklene som gjør deg ekstra synlig og sikker. Fest på ekstra lys og ringeklokker for å signaliser til andre at du kommer, og lås sykkelen med en kodelås når du setter den fra deg. Velg det tilbehøret du selv ønsker blant vårt utvalg her.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.