Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sparkesykler, trehjulssykler og hjelmer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder

Vi har stort utvalg av sparkesykler og trehjulssykler, som kommer i ulike varianter slik at de passer barnets alder. Se også vårt utvalg av hjelmer og tilbehør. 

Sparkesykler Sparkesykler

Produkter 1-40 av 96

Page
per side

Andre er også interessert i:

Sparkesykkel med to og tre hjul, trehjulssykkel, sykkelhjem, sykkeltilbehør

Sykler, sparkesykler og trehjulssykler kommer i en rekke forskjellige varianter slik at det kan tilpasses barnets behov og utvikling. Ved hjelp av en sykkel vil barna kunne ferdes mer på egenhånd, samtidig som ferdigheter som motorikk, balanse, stedsans og gjenkjennelse utvikles og utfordres. Løpesykkelen og balansesykkelen kan gjøre overgangen fra støttehjul til å sykle selv til en enklere læringsprosess. Med balansesykkelen øver barnet på balansen, og mestring av sykkelen og dens bevegelser. Etter hvert som barna vokser og utvikler ferdighetene sine, vil støttehjulene forsvinne og det er større sykler og sparkesykler som gjelder.

En sparkesykkel kommer i ulike utforminger og utgaver, med både to hjul, tre hjul, fire hjul, store hjul, små hjul, og brede og smale hjul. Behovene er mange og mulighetene enda flere. En trehjulssykkel er som oftest barnets første møte med en sykkel. Denne tar barnet med på turer i gårdsplassen, gata, lekeplassen – etter hvert som barnets områder utvides. En trehjulssykkel kan tilpasses barnets behov, hvor barnet kan bruke trehjulssykkelen med foreldres styringshjelp frem til de sykler alene. En sparkesykkel med tre hjul og fire hjul passer best for de minste, mens en sparkesykkel med to hjul passer for eldre barn. Sparkesykkel med små hjul er best egnet for de minste barna, mens en sparkesykkel med store hjul øker farten man kan oppnå.

Ikke glem sykkelhjelm og beskyttelse når du skal ut på tur! Vi har et stort utvalg av hjelmer og tilbehør til sparkesyklene som gjør deg ekstra synlig og sikker. Fest på ekstra lys og ringeklokker for å signaliser til andre at du kommer, og lås sykkelen med en kodelås når du setter den fra deg. Velg det tilbehøret du selv ønsker blant vårt utvalg her.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.