Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

RC biler og båter

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 101

Page
per side

Radiostyrte biler, fjernstyrte kjøretøy og RC båter.

Radiostyrte biler og båter passer perfekt til barn som er glad i fart og spenning. Ha det gøy med morsom, fartsfylt lek med radiostyrte biler eller båter, eller kanskje et radiostyrt kjøretøy som kan kjøre både på land og til vanns. Radiostyrte kjøretøy er like gøy for liten som for stor. Radiostyrte biler, radiostyrte båter, radiostyrte tog, radiostyrte amfibiebiler - utvalget av radiostyrte kjøretøy er stort og her bør det være noe for enhver smak. Vi har stort utvalg i mange prisklasser. Hvilken er din favoritt? 

Her finner du store og små fjernstyrte biler og båter, både med hjul og belter, og med enkle og mer avanserte fjernkontroller. Noen av de radiostyrte lekene er spesielt utviklet til å tåle et ekstra støt og passer perfekt til nybegynneren, og andre RC kjøretøy er spesielt egnet til å gjøre kule stunts. Her kan du finne flere flotte alternativ, enten du er ute etter et kjøretøy for de minste eller de litt eldre, ønsker å kjøre ute eller inne, eller på land eller vann.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.