Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan Spidey and his Amazing Friends RC Web Crawler radiostyrt bil - 27 MHz - 17 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 458,-
På lager
SKU
06223-16
   

Denne radiostyrte bilen i rødt og blått har motiv fra filmen om Spidey and his Amazing Friends. Bilen er 17 cm lang og styres ved hjelp av en fjernkontroll som er enkel for barnet å anvende. Bilen kan kjøre framover og svinge bakover. 

Etter å ha blitt bitt av en radioaktiv edderkopp blir Peter Parker den vennlige nabolagshelten Spider-Man. Han gjør alt han kan for å beskytte andre mennesker ettersom at han vet at med stor makt kommer stort ansvar. Marvels Spidey og hans fantastiske venner følger superhelten Spideys eventyr og alle hans heroiske venner. Sammen arbeider de for å stoppe skurker og klatre på vegger - gå Team Spidey!

Inneholder:

  • Marvel Spidey and his Amazing Friends radiostyrt bil

Detaljer:

  • Mål bil: 17 cm (L)
  • Frekvens: 27 MHz
  • Batteribehov: ikke inkludert
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell203223000
EAN4006333082825
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.