Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Monster Jam 1:24 RC - Megalodon Storm fjernstyrt bil

Monster Jam er det ultimate kjøretøyet innenfor Monster Truck kjøring.

La barna slippe seg løs og skape spektakulære stund med sine helt egne Monster Jam-biler. Samle ikoniske Monster Trucker med personlighet og unikt design, og skap løyper, hindre og ultimate hopp - akkurat som ved ekte Monster Truck kjøring. Fra stuntsett, lekesett, din helt egen arena, til detaljerte die-cast biler og radiostyrte monstertrucker - sortimentet er spekket for fullpakket Monster Jam-action. 

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06195-49
   

Monster Jam Megalodon Storm er en realistiske 1:24 dimensjonerte RC-truck og er bygget for å utføre episke stønt og spektakulære kollisjoner.

Denne fullt funksjonelle RC-monster trucken har en fjernkontroll med 2,4 GHz-frekvens som gir et område på opp til 76 meter og lar deg kjøre flere monster truck samtidig.

Trucken har overdimensjonerte dekk, detaljert ramme og et realistisk utseende. En ustoppelige fjernstyrt bilen som kjører på alle typer terreng som grus og jord.

Inneholder:

  • Monter Jam 1:24 RC - Megladon
  • Fjernkontroll 

Detaljer:

  • Batteribehov: 5 AA batterier 
  • Mål: L29 x B15 x H15 cm
  •  Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6044952
EAN778988548233
MerkeMonster Jam
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.