Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Mini Anti-gravity 2,4 GHz RC Racer - radiostyrt Mario Kart bil

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 496,-
Utsolgt
SKU
10172-187

Har du noen gang lurt på hva som ville skje dersom Mario Kart ble rammet av lyn? Den ville selvfølgelig krympe. Nintendo gir deg nå Mini Racer RC. La Mario kjøre i standardmodus eller vri til gravitasjonsmodus for å utføre triks ved å trykke på en knapp.

Den kommer nå med ekstra ytelse slik at du kan gjøre 360 graders spinn. Ikke bruk bilen i tordenvær, det vil ikke føre til at bilen krymper ytteligere, selvom det ville vært veldig gøy.

Inneholder:

  • Mini Anti-Gravity RC Racer - Super Mario
  • Kontroller 2,4 GHz

Detaljer:

  • Mål: 20 x 16 x 13 cm
  • Batteribehov: 8 x AA (6 inkludert i bilen)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02497
EAN039897024974
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.