Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rolly Toys rollyContainer: John Deere krokløfthenger - tilhenger med tipp- og lastefunksjon til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 1 843,-
Få igjen på lager
SKU
10167
   

En spennende og fullt funksjonell rollyContainer John Deere krokløfthenger til din Rolly Toys tråtraktor!

Med denne containerhengeren har du muligheten for ordentlig kreativ lek da denne hengeren har flere funksjoner du kan bruke. Last opp tilhengeren med favorittlekene, kjør av gårde og tipp innholdet enkelt ut ved hjelp av tippfunksjonen. Du har også muligheten til å sette av selve containeren ved å bruke kroken til å løfte av og på hele lasten. Krokløfthengeren kommer i de velkjente grønne og gule fargene til John Deere, og er laget i den solide kvalitetsplasten som Rolly Toys er kjent for. Den er enkel å forholde seg til, og er et tilbehør til pedaltraktoren din som byr på timevis med moro. Spørsmålet er - hva skal hengeren lastes med?

  • Stor og solid container
  • Tippfunksjon
  • Av- og pålastingsfunksjon
  • 4 plastdekk
  • Kan åpnes bak

Inneholder:

  • RollyContainer John Deere krokløfthenger

Detaljer:

  • Mål: 98 x 45 x 51 cm
  • Vekt: 8,4 kg
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor medfølger ikke. Må ikke brukes i trafikken, og bør brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell125098
EAN4006485125098
MerkeRollyToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.