Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Store traktorer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 67

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 67

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

De fleste barn lar seg fascinere av traktorer fra de er ganske små. Hva med å la dem få sin helt egen traktor som tar de med ut på eventyr i hagen, på lekeplassen eller på gårdsplassen? La barna forestille seg et liv på bondegården der traktoren er et viktig verktøy. Her finner du klassiske tråtraktorer og elektriske traktorer som kjører selv. Noen traktorer kommer med henger, andre med skuffe foran eller bak. I tillegg kan man skaffe seg en hel rekke med tilbehør og tilleggsutstyr som gjør leken enda mer ekte.

Traktoren er et av de viktigste verktøyene på bondegården, og for å utføre alle de viktige oppgavene trenger man tilbehør til traktoren. Hva med en henger med ulike funksjoner til traktoren, en ekstra lastearm, vanntank, henger til tømmer, eller kanskje en snøskuffe og kjetting til traktorhjulene når det kommer snø og glattere føre? Her finner du en rekke tilbehør til din traktor, som gjør leken enda morsommere for barnet.

Her finner du tøffe traktorer fra kjente merkevarer som minner om de store traktorene som man bruker på en ekte bondegård. Enten du ønsker de robuste og tradisjonelle plasthjulene som ruller godt på de fleste underlag, eller de behagelige og mer stillegående gummihjulene finner du flere valgmuligheter her. Traktorene har flere funksjoner og kan ofte settes sammen med ekstrautstyr og annet tilbehør som gjør rolleleken morsommere og mer ekte.

Lek med traktor og traktortilbehør er kjempegøy, og barnas fascinasjon for bondegårder, gårdsdyr og traktorer starter tidlig. Ta med barna ut og se de ta en kjøretur og rulle ut på landeveien, jordet eller lekeplassen. Tråtraktorer, elektriske traktorer, små traktorer eller store traktorer - utvalget er stort, og valget er ditt!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.