Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Labyrint 34000 - et klassisk spill i tre

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 422,-
På lager
SKU
64
   

Dette labyrintspillet fra BRIO i ulike modeller har underholdt og fascinert spillere i forskjellige aldrer siden 1946 - og er fremdeles like populært. Spillet kan spilles av én eller flere spillere og går ut på å balansere en kule gjennom labyrinten ved hjelp av de to rattene på sidene, og samtidig unngå alle de små hullene. Ser det enkelt ut? Prøv selv og se! Jo lengre du kommer uten at kulen faller ned i noen av hullene langs banen, desto høyere poengsum får du.

Erfarne spillere kan øke vanskelighetsgraden gjennom å spille med to kuler eller på tid. Spill på et fast og stabilt underlag. Kulen plasseres der pilen peker, og så er det bare å få kulen gjennom labyrinten langs den markerte linjen ved hjelp av rattene. Faller kulen i ett hull, begynner neste spilleomgang ved pilen igjen (seriespill) eller ved nærmeste vinkel eller hjørne hvor kulen falt nedi. I turneringer kan man spille serier med tre eller flere omganger. Den spilleren som har flest poeng på slutten, vinner.

Dette spillet krever og trener opp konsentrasjons- og reaksjonsevnene, samt tålmodigheten.

Inneholder:

  • BRIO Labyrintspill

Detaljer:

  • Mål: ca. 31,5 x 39 x 10,5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell34000
EAN7312350340006
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.