Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO labyrint brett 2 pk 34030 - ekstra brett til BRIO labyrint

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
19084
   

Det er på tide å trene koordinering av hånd og øye med flere brett til det populære og klassiske BRIO labyrint-spillet. Pakken inneholder to ekstra brett til Brio Labyrint-spill.

Merk: BRIO Labyrint spillet følger ikke med og må kjøpes utenom. 

Produktdetaljer
Modell34030
EAN7312350340303
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.