Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Mitt Første Alias - ordforklaringsspill for de yngste spillerne

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
5924
   

Mitt Første Alias er et utrolig populært ordforklaringsspill for de yngste spillerne. Her skal de forklare de aktuelle ordene med andre ord. Å forstå ordkortene er enkelt og flytting på spillbrettet går raskt. Alle spiller samtidig! I dette morsomme brettspillet finner du herlige og unike illustrasjoner, og hellfaktoren er akkurat passe stor for et spill for små barn.

Inneholder:

  • 1 Mitt Første Alias ordforklaringsspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: fra 20 min
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell41470
EAN6416739414706
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.