Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vi lærer oss bokstaver og ord - lærespill som utforsker staving

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 212,-
På lager
SKU
02216-90
   

Fire morsomme ordspill for å utvikle tidlig lese- og skriveferdigheter. Lær deg din abc! Når barna utforsker bokstaver og ord, aktiveres den naturlige nysgjerrigheten, og de blir engasjert gang på gang.

Læring kan være lek og moro, og dette spillet er utviklet sammen med finske lærere for å øke barnets kognitive, fysiske og emosjonelle ferdigheter - samtidig som de har det gøy. Ta første skritt på en livslang læringsvei!

Inneholder:

  • Tactic barnespill - Vi lærer oss bokstaver og ord

Detaljer:

  • Antall spillere: 1-4
  • Spilletid: 15+ min
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell58190
EAN6416739581903
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.