Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vi lærer oss å lese - lærespill for barn som utforsker ord og lesing

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
06227-65
   

Vi lærer oss å lese er et morsomt barnespill fra Tactic og inneholder flere gøyale fakta om dyr som barn kan utforske. Spillet har tydelige bokstaver og tekst slik at det er enkelt for nybegynnere å lese. Kortene i spillet er fulle av søte små og store dyr som barna kan kjenne igjen, og kan lese korte ord og tekster om. Prøv å vinne kortene ved å lese ordene med de høyeste verdiene. Alle kortene inneholder en enkel setning som barna kan øve seg på å lese.

Spillet er utviklet sammen med finske lærere for å øke barnets kognitive, fysiske og emosjonelle ferdigheter - samtidig som de har det gøy! Ta første skritt på en livslang læringsvei.

Inneholder:

  • Tactic lærespill - Vi lærer oss å lese

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Spilletid: fra 10 min
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell58873
EAN6416739588735
MerkeTactic
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.