Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vi lærer oss Mitt første spørrespill - utforsk verden fra barnas perspektiv

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
02216-93
   

Mitt første spørrespill gir barna muligheten til å bruke fantasi og kunnskap fra sin egen verden. Ved å svare på spørsmål og løse oppgaver kan barna lære masse nytt og samtidig ha det moro. Noen av oppgavene har allerede nedskrevne svar, andre har åpne svar som oppfordrer til kreativ tenking. Utforsk verden fra barnas perspektiv, og hjelp dem til å lære stadig mer.

Læring kan være lek og moro, og dette spillet er utviklet i sammen med finske lærere for å øke barnets kognitive, fysiske og emosjonelle ferdigheter - samtidig som de har det gøy. Ta første skritt på en livslang læringsvei!

Inneholder:

  • Mitt første spørrespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: 20 min
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell58193
EAN6416739581934
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.