Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vi lærer oss tallene - lærespill for barn som utforsker tall og telling

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
02216-91
   

La barna helt fra 4-årsalderen lære om tall og telling med dette morsomme barnespillet: Vi lærer oss tallene! Barnespillet er et fornøyelig og enkelt spill for barn som vil lære om tallenes viktige verden. Spillet har en kombinasjon av læring og moro som lar barnet forbedre mattekunnskapene.

Når barna utforsker tallene, aktiveres den naturlige nysgjerrigheten, og de blir engasjert gang på gang. Læring kan være lek og moro, og dette spillet er utviklet i sammen med finske lærere for å øke barnets kognitive, fysiske og emosjonelle ferdigheter - samtidig som de har det gøy. Ta første skritt på en livslang læringsvei!

Inneholder:

  • Vi lærer oss tallene - barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1-4
  • Spilletid: 15+ min
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell58191
EAN6416739581910
MerkeTactic
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.