Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Hard to Find

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder
Serier

De eksklusive LEGO-settene, disse settene fra LEGO som er litt ekstra Hard to Find - de finner du her!

LEGO Hard to Find - eksklusive LEGO byggesett LEGO Hard to Find - eksklusive LEGO byggesett

Produkter 1-40 av 63

Page
per side

LEGO Exclusive - Hard to find!

Er du på jakt etter de ekstra store LEGO-settene, de byggesettene som har det lille ekstra fra LEGO, LEGO-byggeklossene litt utenom det vanlige? De eksklusive LEGO-settene, disse settene fra LEGO som er litt ekstra Hard to Find - de finner du her!

LEGO Creator Expert, LEGO Ideas, store sett med flere tusen klosser fra LEGO Harry Potter, LEGO Ninjago, LEGO City og LEGO Friends. LEGO byggesettene for alle LEGO-fans, små og store, som elsker å bygge noe litt utenom det vanlige. Vi har prisMatch på alt av LEGO, dette gjelder også LEGO Exclusive og LEGO - Hard to Find!

LEGO Hard to Find byggverk gir deg noen av verdens mest ikoniske bygninger, byggverk og konstruksjoner, kun å benytte den ikoniske byggeklossen. Gjenskap noen av verdens arkitektoniske mesterverk, sett sammen ulike, detaljerte bygninger med LEGO Modular building til din helt egen gate, eller utfordre deg selv med spennende detaljer, motoriserte og funksjonelle detaljer, som gir deg den helt spesielle byggeopplevelsen. LEGO Exclusives byggverk er like populære blant de litt eldre barna som for voksne, og kanskje det blir det perfekte byggeprosjektet for hele familien?

LEGOs univers har blitt enda mer fantastisk, og du kan nå leve deg inn i LEGOs fantasy verden med byggesett som bygger på fortellinger, eventyr du kjenner fra TV og film eller som er plukket fra fantasien til engasjerte LEGO fans. Kombiner disse elementene med den ikoniske byggeklossen, og du har LEGO byggesett som er litt utenom det vanlige. LEGO Exclusives fantasy gir deg byggesettene som kan være litt vanskelig å få tak i, og som tar deg med inn i en verden som kun eksisterer i fantasien.

Fang magien med ikoniske bilmodeller, kjøretøy og fartøy fra fantasien med byggesett fra LEGO Hard to Find fly og kjøretøy. De avanserte byggesettene er utviklet for å gi byggere en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse full av nostalgi, spennende detaljer og unike design. Bilene, kjøretøyene og flyene fra LEGO er små modeller av kjente, unike og ikoniske kjøretøy. Disse byggesettene har funksjonelle og fungerende deler, og de er like detaljert utformet på innsiden som på utsiden. LEGO Exclusives fly og kjøretøy er de ultimate byggesettene for alle LEGO-fans som elsker biler og kjøretøy.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.