Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
5 299,90

LEGO Technic 42143 Ferrari Daytona SP3

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 3 895,-
På lager
SKU
07227-35
   

Denne imponerende modellen for voksne Ferrari-fans er en del av serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept. Fordyp deg i dette flotte prosjektet, hvor du skal gjenskape funksjonene til en Ferrari Daytona SP3-modell i klassisk rødt med kromfargede felger. Still den ut, slik at alle kan beundre det ikoniske bakpartiet og de buede linjene som gjør denne 1:8-skalamodellen så spesiell.

Ingeniørarbeid av ypperste klasse

Denne modellen er en kopi av den ekte Ferrari-bilen og inkluderer mange funksjoner, styring, en 8-trinns sekvensiell girkasse med girspak på rattet og en V12-motor med bevegelige stempler. I likhet med den opprinnelige superbilen har også denne samlermodellen vingedører. Under panseret finner du et unikt serienummer som låser opp spesialinnhold på nettet.

Kjør den naturskjønne veien

En modell i serien LEGO Technic Ultimate Car Concept – en samling som er designet spesielt for voksne. Disse avanserte modellene er hyllester til noen av verdens mest eksklusive kjøretøy og passer perfekt som gaver til bilinteresserte.

 • Superbilmodell for voksne – gjenskap alle detaljene på Ferrari Daytona SP3 med byggesettet LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 (42143) for voksne.
 • En modell i serien LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept – dette er den fjerde modellen i denne superbilserien som består av samlermodeller inspirert av noen av verdens mest luksuriøse kjøretøy.
 • Designet i samarbeid med Ferrari – modellen inkluderer styring, en 8-trinns sekvensiell girkasse med girspak på rattet og en V12-motor, vingedører som kan åpnes, avtakbart tak og støtdemper.
 • En gave til Ferrari-fans – denne byggbare superbilmodellen er designet for voksne LEGO® byggere og fans av Ferrari, og den byr på et detaljert byggeprosjekt. Modellen kan stilles ut.
 • Som skapt for utstilling – inkluderer en utsmykket plakett og en unikt serienummer som låser opp spesielle belønninger og innhold på nettet.
 • Selv utpakkingen er en opplevelse – bilmodellen leveres i en eksklusiv emballasje og inkluderer et flott innbundet hefte med informasjon om samarbeidet mellom LEGO® designerne og Ferrari.
 • Størrelse – denne superbilmodellen i 1:8-skala er 14 cm høy, 59 cm lang og 25 cm bred.
 • Hvor vil du dra? LEGO® Technic universet rommer avanserte byggeopplevelser med mange modeller som er designet spesielt for voksne.
 • Med kvaliteten i høysetet – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer: 

 • Antall klosser: 3778
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42143
EAN5702017159041
MerkeLEGO
Lego Technic Ferrari bil med V12 motor 42143 Lego Technic Ferrari bil med V12 motor 42143

Detaljert V12 motor

Sjekk ut motoren og 8-trinns sekvensiell girkasse. 

Lego Technic bil byggesett 42143 Lego Technic bil byggesett 42143

Styring og fjæring

Prøv ut superbilens styring og demping.

42143 LEGO Technic Ferrari Daytona byggeprosjekt for voksne med trofaste detaljer 42143 LEGO Technic Ferrari Daytona byggeprosjekt for voksne med trofaste detaljer

Trofaste design-detaljer

Beundre det klassisk røde designet med kromlakkerte felger.

LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 - 3778 klosser LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 - 3778 klosser
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.