Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
3 549,90

LEGO Ideas 21330 Home Alone

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 986,-
På lager
SKU
01222-1
   

Med settet LEGO® Ideas Home Alone (21330) kan du gjenoppleve den klassiske julekomedien med en flott leke- og utstillingsmodell. McCallister-huset er stappfullt av ikoniske detaljer og gøyale funksjoner som du kan gjenskape lattervekkende filmscener med. Settet har alt du trenger for å arrangere Kevins falske julefest, en fyrkjele i kjelleren med LEGO lyskloss, dropp-funksjon med strykejern, malingspann med svingfunksjon, hyller som kan klappe sammen, taubane fra loftet til trehytta og mer. Hver etasje i huset kan tas av, og vegger og tak kan åpnes for å gi enkel tilgang.

Topp julegave

Settet inkluderer LEGO minifigurer av Kevin McCallister, mamma Kate McCallister, skurkene Harry og Marv og naboen «Old Man» Marley samt kassebilen til Harry og Marv med brekkjern og politihatt. Dette er det største LEGO Ideas settet så langt, med hele 3957 deler. Klossene er delt inn i poser som følger handlingen i filmen, og dermed kan du gjenoppleve historien mens du bygger i julen.

 • Med leke- og utstillingssettet LEGO® Ideas Home Alone (21330) kan du gjenskape scener fra hele familiens favorittjulefilm. Settet inkluderer byggbare modeller av McCallister-huset, en trehytte og skurkenes kassebil.
 • Dette klossebygde filmsettet er perfekt som gøyal julegave til millenials som digger Home Alone-filmene. Settet inkluderer fem LEGO® minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv og «Old Man» Marley.
 • Vegger og tak kan åpnes for å gi enkel tilgang, og huset har mange gøyale funksjoner, inkludert malingspann med svingfunksjon, en fyrkjele i kjelleren som kan lyse, og en spak som får Kevin til å skli ned trappa på kjelken sin.
 • Alle rom i huset samt kassebilen inneholder detaljer som vekker minner om lattervekkende filmscener (for ikke å glemme taubanen som Kevin bruker for å stikke av til trehytta si!).
 • Få en gøyal juleaktivitet for hele familien med dette byggesettet av et hus som er 27 cm høyt, 34 cm bredt og 37 cm dypt, og som er flott som utstillingsmodell.
 • Klossene i settet er fordelt i 24 posr, og byggerekkefølgen følger filmens handling. Et LR41-batteri følger med til LEGO® lysklossen som lyser opp fyrkjelen.
 • Settet består av 3957 deler og inkluderer et illustrert hefte om Home Alone-filmen, settets fandesigner og LEGO® designere samt trinnvise instruksjoner som gjør byggeprosessen gledesfylt og engasjerende.
 • Byggesettet for voksne samlere er med i en serie med spennende LEGO® Ideas sett, som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • LEGO® komponenter har oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® byggeklosser og -deler testes grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detajer:

 • Antall klosser: 3955
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21330
EAN5702017006178
MerkeLEGO
Home Alone huset i LEGO med autentiske detaljer Home Alone huset i LEGO med autentiske detaljer

Autentiske detaljer

Åpne opp vegger og tak for å utforske det detaljerte interiøret.

Hjemme Alene-huset med mange funksjoner og 5 LEGO-karakterer Hjemme Alene-huset med mange funksjoner og 5 LEGO-karakterer

Mange morsomme funksjoner

En glødende komfyr, svingende malingsspann og mye mer.

LEGO Ideas HOme Alone med trehus og zipline LEGO Ideas HOme Alone med trehus og zipline

Trehus med zipline

Fest zipline slik at Kevin kan rømme fra taket.

LEGO® Ideas Home Alone LEGO® Ideas Home Alone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.