Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Alder

47 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

47 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Super Mario

Super Mario er verdens mest kjente rørlegger, elsket av barn og voksne i generasjoner. Nå tar LEGO deg med til Marios univers der du møter Bowser, Yoshi, Taod, Prinsesse Peach, Luigi, Kong Boo, Boomer Bill, og mange flere. Du møter roterende plattformer og skyplattformer, hent mynter og superstjerne fra ?-klossen, konkurrer med dine venner akkurat som i spillet Super Mario fra Nintendo. Ta utgangspunkt i startpakken Eventyr med Mario, Luigi eller Peach, og bygg på med flere baner, utfordringer, figurer og klespakker. Er Mario en rørlegger, byggmester, katt, med propell eller med ild? Det er opp til deg. Det beste med LEGO Super Mario er at du kan bygge og gjenoppbygge historier og scener akkurat som du vil.

Husk at du må ha LEGO 71360 Eventyr med Mario - startpakke, LEGO 71387 Eventyr med Luigi - startpakke eller LEGO 71403 Eventyr med Peach - startpakke for å kunne benytte de andre delene!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.