Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Ninjago

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder

Gå inn i det spennende riket av LEGO NINJAGO med ninjaer og drager, der barna kan trene sammen med Masters of Spinjitzu.

LEGO Ninjago byggesett LEGO Ninjago byggesett

Produkter 1-40 av 44

Page
per side

LEGO Ninjago - LEGOs populære serie med ninjaer og drager

Her finner du byggesett med bygninger, ninjaer, drager og kjøretøy fra den utrolig populære LEGO Ninjago serien. En gruppe med modige ninjaer slåss mot skurker som vil ødelegge Ninjago By. LEGO Ninjagos team av ninjaer består av Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, og deres mentor Wu. Hver av dem innehar et sett med egenskaper, krefter og skjulte våpen som de bruker i kampen mot sine fiender. Ninjaene beskytter også dragene i kampen mot dragejegerne, og de samme dragene er gode fremkomstmidler der biler, kjøretøy og andre fartøy ikke kommer frem. Alle ninjaene kan håndtere drager, og flyr dem inn i kampen mot fienden.

Som for alle LEGO leker, er byggingen en del av moroa med disse spennende og fargerike settene. Den perfekte inspirasjon for fantasifulle sinn i utvikling. Barnet ditt vil ha stor glede av å bygge settene og deretter leke ut historiene i pakkene. Det er uendelig med eventyr å ta del i med drager, ninjatempler, minifigurer, våpenkjøretøy og bygninger. Kampen mellom det gode og det onde har kommet til Ninjago By, vil de gode ninjaene klare å klare å utkjempe de onde skurkene, beskytte byens, dens hemmeligheter og skatter?

LEGO Ninjago er optimalt for barn mellom 5-10 år.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.