Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Alder

Produkter 1-52 av 67

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 67

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Ninjago

Den utrolig populære LEGO Ninjago serien er basert på en populær TV-serie, der en modig gruppe med ninjaer slåss mot skurker som vil ødelegge Ninjago By. LEGO Ninjagos team av ninjaer består av Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, og deres mentor Wu. Hver av dem innehar et sett med egenskaper, krefter og skjulte våpen som de bruker i kampen mot sine fiender. Ninjaene beskytter også dragene i kampen mot dragejegerne, og de samme dragene er også gode fremkomstmidler der biler, kjøretøy og andre fartøy ikke kommer frem. Kai, Lloyd, Cole, Zane, Jay og Nya kan alle håndtere drager, og flyr dem inn i kampen mot fienden. Barna kan slå seg sammen med Wu, Zane, Nya, Jay, Lloyd, Kai og Cole i kampen, og leke ut scener og historier fra filmen og serien med vennene sine, noe som gjør dette til en sosial opplevelse.

Som for alle LEGO leker, er byggingen en del av moroa med disse spennende og fargerike settene. Den perfekte inspirasjon for fantasifulle sinn i utvikling. Barnet ditt vil ha stor glede av å bygge settene og deretter leke ut historiene i pakkene. Det er uendelig med eventyr å ta del i med drager, ninjatempler, minifigurer, våpenkjøretøy og bygninger. Kampen mellom det gode og det onde har kommet til Ninjago By, vil de gode ninjaene klare å klare å utkjempe de onde skurkene, beskytte byens, dens hemmeligheter og skatter?

LEGO Ninjago er optimalt for barn mellom 5-10 år.

Ta turen til Ninjago by, og beveg deg blant palass, klostre og havneområde, og se hva som befinner seg i de smale gatene eller rundt neste hjørne. Opplev en verden med ninjaer, drager og mytiske skapninger fra LEGO Ninjago. Ninjago er en spennende verden fra LEGO, der ninjaer kjemper mot onde krefter, og der bygningene kommer med spennende detaljer, design som er tro mot tema og mange unike kjennetegn der den ikoniske byggeklossen er opphavet til alt. Bygg din egen Ninjago By med bygninger og tilbehør fra LEGO Ninjago.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.