Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Blomster

Ta en pause fra hverdagen med byggbare modeller fra LEGO Botanical Collection, og sett farge på omgivelsene med vedlikeholdsfrie blomsterdekorasjoner.

Mest solgte LEGO Blomster

Bygg en vakker rosebukett

Nyt et avslappende byggeprosjekt med LEGO Icons 10328 Rosebukett, eller gi den tidløse byggebuketten til en du er glad i - en perfekt gave til morsdag eller en annen spesiell anledning.

Flott byggesett for planteentusiaster

LEGO Icons 10329 Miniatyrplanter består av ørken-, tropiske og kjøttetende blomsterarter i byggbare terrakottafarget beholdere. Perfekt gave til både nye og erfarne byggere.

La kreativiteten blomstre

Skap et nydelig blikkfang i rommet med LEGO Icons 10313 Bukett med markblomster byggesettet, og spre ekte blomsterglede med blomster som varer evig.

Kjøp 3 og betal kun for 2, og lag din egen blomsterbukett

Plukk og miks og lag din egen personlige blomsterbukett med 3 for 2 medlemstilbud på LEGO Blomster.

Kjøp her

LEGO Botanical Collection - Blomster som varer evig

Oppdag en verden av naturlig undring innenfor vårt utvalg av LEGO botaniske sett for voksne, med LEGO-planter og -blomster. Hvert modellsett gir deg et innblikk i den vidunderlige essensen av naturens undere og du kan gjenskap den delikate elegansen til blomstrende blomster og frodige planter. Den botaniske LEGO-samlingen overgår vanlige kopier; den tilbyr et lerret for grenseløs kreativitet og personlig uttrykk. Bland forskjellig løvverk for å lage tilpassede dekorasjoner eller hent inspirasjon fra omhyggelig utformede sett. Dessuten har mange av LEGO-settene for voksne botaniske kolleksjoner nå bioplastelementer laget av bærekraftig dyrket sukkerrør.

Berik rommet ditt med den tidløse skjønnheten til LEGO botaniske sett som er omhyggelig designet for voksne. Opplev naturens vidundere som er møysommelig gjenskapt i hver LEGO-kloss. Disse settene er fantastiske gaver til kvinner og menn som ønsker å legge til et naturpreg til rommet sitt.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.