Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Tilbehør

Produkter 1-52 av 140

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 140

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Tilbehør - Storage, Stationery, Mayka

Bygg opp barnerommet til å bli et LEGO-rom! Den morsomme LEGO Storage stilen, med masse spennende LEGO-interiør til barnerommet og i hverdagen! Se alle de flotte nye produktene! Vi har alt fra drikkeflasker og matbokser til oppbevaringsbokser og minifigurdisplay i ulike størrelser.

LEGO Stationery gjør leksene til en lek, morsomme skrivesaker og notatbøker med ikoniske byggeklosser som kan bygges. Kanskje noe for en voksen LEGO fan?

Med LEGO oppbevaring blir det gøyere å rydde rommet, og det blir enklere å holde det ryddig. Produktene er laget med barn i tankene, slik at de enkelt skal kunne håndtere og bruke disse selv.

Bygg LEGO på gulvet og på bordet, men hvorfor ikke bygge på veggen eller i taket? Mayka klossetape kan festes til veggen og knottene lar deg sette små LEGO byggesett eller figurer fast på vegger, tak eller under bordet.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.