Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Tilbehør

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serier
Serie
Merke
    POPULÆRE MERKER
Alder

Produkter 1-52 av 118

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

LEGO Tilbehør - Storage, Stationery

Bygg opp barnerommet til å bli et LEGO-rom! Den morsomme LEGO Storage stilen, med masse spennende LEGO-interiør til barnerommet og i hverdagen! Se alle de flotte produktene! Vi har alt fra drikkeflasker og matbokser til oppbevaringsbokser og minifigurdisplay i ulike størrelser.

LEGO Stationery gjør leksene til en lek, morsomme skrivesaker og notatbøker med ikoniske byggeklosser som kan bygges. Kanskje noe for en voksen LEGO fan?

Har du huset full av LEGO klosser og byggesett, men ingen steder å oppbevare det? Oppbevar alle byggeklossene i en leken LEGO Storage boks, og med LEGO oppbevaring blir det gøyere å rydde rommet, og det blir enklere å holde det ryddig. Produktene er laget med barn i tankene, slik at de enkelt skal kunne håndtere og bruke disse selv. LEGO Storage boksene kan stables og settes sammen slik at det blir enda enklere oppbevaring!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.