Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO hydration bottle 0,5L - LEGO drikkeflaske - transparent sand green

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
04216-33
   

Denne gjennomsiktige drikkeflasken har en enkel konstruksjon med en LEGO-knott som lokk, og en avtagbar silikonstropp som gjør flasken lett å bære og feste til sekken. Den ikke-transparante delen kan skrus av slik at man enkelt fyller på med vann eller isbiter. Flaske er enkel og vaske og er trygg for oppvaskmaskinen.

Inneholder:

  • 1 LEGO drikkeflaske 500 ml - sand green

Detaljer:

  • Mål: Ø 70 x 215 mm
  • Volum: 500 ml
  • Materiale: PP, Tritan, Silikon
  • Tåler oppvaskmaskin
  • BPA- og ftalat-fri
  • Ingen PVC

Tilfredstiller alle relevante sikkerhetsforskrifter for oppbevaring av mat

Produktdetaljer
Modell40420005
EAN5711938030513
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.