Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Våre tips til Halloween-feiring med barn

For mange er nok Halloween et av årets skumleste høydepunkt, og vi har flere tips til en morsom og litt skummel Halloween-feiring for barn! Her finner du våre tips til pynt man kan lage selv, morsomme matretter, kostymer og leker.

Kostymer og masker til Halloween

Hvem sier at et Halloween-kostymet må være skummelt? La barna kle seg ut som sin helt fra TV eller film, dyr de kjenner til, karakterer fra fortellinger eller en skapning fra fantasien. Vi har kostymer til barn, fra de aller minste til de store barna. Og la dem bruke en maske, parykk, hatt eller sminke som gjør utkledningen komplett.

Her er noen av våre mange kostymer

Kostymer og utkledning til barn

Perle egen Halloween-pynt

Det er alltid morsomt å perle, og hvorfor ikke perle egen pynt til Halloween? Med Hama strykeperler og perlebrett kan barn og voksne perle edderkopper, spøkelser, flaggermus, gresskar eller andre ting dere forbinder med Halloween.

Hama perler og perlebrett til Halloween-pynten

Hama perler og perlebrett

Hjemmelaget Halloween-pynt med klipp og lim

Finn frem et ark og klipp ut spindelvev som dere kan pynte vinduene med til Halloween. Brett arket sammen fire ganger, klipp bort overflødig papir underveis, tegn spindelvev-mønster og klippe fra den ene siden. Brett forsiktig ut spindelvevet. Kombiner med edderkopper som er perlet, tegnet eller klippet til.


Kjøp ulike typer ark til hjemmelaget Halloween-pynt

Ark og sakser

Lag morsomme Halloween-figurer med lekeleire

Barn elsker å leke med leire, la dem lage sine egne Halloween-figurer med leiren. Form små flaggermus, spøkelser, heksefingre, mumier eller gresskar med leiren. Lekeleiren er lett å forme, og gjør man feil er det bare å starte på nytt. Bruk figurene dere lager som pynt til Halloween-festen.


Lag Halloween-pynt med lekeleire eller magisk sand

Lekeleire og magisk sand

Halloween-pynt med piperensere, ispinner og pompoms

Hobbysett med piperensere, ispinner, pompoms og morsomme øyne er et flott utgangspunkt for å lage egen pynt til Halloween. Lag edderkopper med pompoms og piperensere, spøkelser med ispinner og hvite ark, gresskar, flaggermus og monstre av toalettpapirruller og farget papir.
 


Hobbysett til hjemmelaget Halloween-pynt

Hobbysett til hjemmelaget Halloween-pynt

La barna lage egne Halloween-masker

Lag egne Halloween-masker med farget papir, og dekorer dem med glitter, fargerike tusjer, stener eller papir i andre farger. Her kan man kombinere farget ark med hobbysett som inneholder en rekke deler som treperler, piperensere, klebrige steiner, pompoms og mye mer. Eller klipp ut masken i skrapepapir, skrap frem et fargerikt mønster, og du lager en maske som minner om fargene fra Disney-filmen Coco.

Lag egne Halloween-masker

Ark og pynt til masker

Slik skjærer du ut Halloween-gresskar

Halloween blir ikke det samme uten en gresskarlykt på trappen. Visste du at fruktkjøttet du graver ut kan brukes til å lage gresskar-suppe, og frøene kan ristes i ovnen og spises om snacks. Skjær av toppen der stilken sitter, gjerne i sikksakkmønster, og grav ut innholdet. Tegn et ansikt på gresskaret, da blir det lettere å skjære ut senere. Skjær ut ansiktet med en skarp kniv. Toppen dere fjernet i starten kan brukes som lokk på lykten. Sett lys i lykten og sett den på trappen.

Og husk; pynter man til Halloween inviterer man utkledde barn til ringe på døren og spørre om knask eller knep!


Skummel og morsom mat til Halloween-festen

Skal dere holde Halloween-fest i år? Hvor gøy er det ikke å servere morsom og litt skummel Halloween-mat! Barna kommer til å elske marengsmumier, heksefingre av kransekakemasse, blodige pølsefingre, mumiepølser, blodig popcorn eller monster-cookies.


Leker til Halloween-festen, i tillegg til Knask eller knep

Knask eller knep er et av de store høydepunktene på Halloween, men her finner du noen tips til andre leker til Halloween-festen. Noen leker som er morsomme for barna kan være å spise epler i vann, sett vorten på heksen (en variant av sett halen på grisen), fang spøkelset (spøkelset er ballonger som slippes fra en høyde), skattejakt eller rebus, ballongleken (nappe hale med ballonger) eller ringspill der pinnene er heksehatter. 


Halloween - våre tips til kostymer, pynt, leker og mat!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.