Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Tegne- og male

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 349

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 349

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Tegne, male, fargelegge med og uten mønster, stensiler, hvite ark, tegnebøker, aktivitetsbøker, vi har alt barnet ditt trenger for å være kreativ med farger og papir. Alt fra fargestifter, fargeblyanter, penner, blyanter, pennaler, fargebøker, hvite ark, malesaker, limstifter, sakser, fargede ark, tegnesett, lerret, staffeli, stempler og mye mer - vi har utstyret, du står for fantasien og kreativiteten. Tegne og male er aktiviteter som passer for alle aldre, og like godt hjemme som på tur.

La barnets fantasi løpe fritt med male-, tegne- og fargeleggingsleker, der de kan lage et mesterverk med sine fargestifter, tusjer eller fargeblyanter. Og kjenner du en liten kunstenerspire vil et staffeli med lerret være mitt i blinken. Er det slik at du ikke ønsker søl, finn frem en evighetstavle der barnet tegner om og om igjen uten farger, maling eller tusjer, kun ved hjelp av en tegnepinne eller fingeren. Her finner du utvalget og utstyret som passer til kreativ og fargerik lek.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.