Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fargeblyanter, tusjer, malesaker, fargebøker, tegnebøker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 297

Page
per side

Alt barn og voksne trenger for å tegne, male og leke med farger!

Tegne, male, fargelegge med og uten mønster, stensiler, hvite ark, tegnebøker, aktivitetsbøker, vi har alt barnet ditt trenger for å være kreativ med farger og papir. Alt fra fargestifter, fargeblyanter, penner, blyanter, pennaler, fargebøker, hvite ark, malesaker, limstifter, sakser, fargede ark, tegnesett, lerret, staffeli, stempler og mye mer - vi har utstyret, du står for fantasien og kreativiteten. Tegne og male er aktiviteter som passer for alle aldre, og like godt hjemme som på tur.

La barnets fantasi løpe fritt med male-, tegne- og fargeleggingsleker, der de kan lage et mesterverk med sine fargestifter, tusjer eller fargeblyanter. Og kjenner du en liten kunstenerspire vil et staffeli med lerret være mitt i blinken. Er det slik at du ikke ønsker søl, finn frem en evighetstavle der barnet tegner om og om igjen uten farger, maling eller tusjer, kun ved hjelp av en tegnepinne eller fingeren. Her finner du utvalget og utstyret som passer til kreativ og fargerik lek.

Vil dbarnet tegne, male, klippe, lime, skrive eller bruke tusjer? Her finnes det et bredt utvalg av tegne- og malesaker som passer til både barn og voksne. Introduser barna for en kreativ verden med fargeblyanter og tusjer som er tilpasset små hender, eller fortsett din kreative utvikling med farger, malesaker, blyanter, staffeli, lerret og penner som gjør at ditt nye kunstprosjekt blir til en lek! Med farger, tusjer, maling, glitter og blyanter åpnes døren til et fargerikt univers, der fantasien kan slippes løs, og med dette utvalget er det fritt frem for alle små og store kunstnere.

Male- og tegnebøker gir underholdning i timevis. Fargelegg innenfor strekene, mal favorittfigurene i vakre farger, og utfør de spennende aktivitetene som man finner i boken. Vi har et stort utvalg av tegnebøker og malebøker. Vi har helt enkle tegnebøker for de aller minste, flotte tegne- og malebøker med favorittfigurer fra Disney, tegnebøker med figurer fra tv-serier og film, malebøker med dyr, tegneruller, tegnebøker og malebøker med klistremerker og aktiviteter.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.