Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Craft Sensations fargeblyanter i eske - 48 forskjellige farger

Craft Sensations - inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 110,-
Utsolgt
SKU
04216-150

Sett farge på hverdagen med Craft Sensations fargeblyantene som kommer i en eske med 48 ulike farger. Fargeblyantene er i høy kvalitet med fin tupp, myk tekstur og perfekt fargefordeling. Fargene oppbevares trygt i den elegante esken de kommer i, og man har alltid full oversikt takket være den smarte inndelingen i esken. Perfekt og ryddig oppbevaring til å holde alle fargene samlet når de ikke er i bruk!

Blyantsettet passer fint til både tegning og fargelegging, skissering og skriving - og kan benyttes av barn og voksne, nybegynnere og de mer erfarne. 

Inneholder:

  • Craft Sensations eske i papp
  • 48 fargeblyanter

Detaljer:

  • Mål: 23 x 13,5 x 4,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellCR0485/GEA
EAN8720257106523
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.