Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Craft Sensations fargeblyanter i eske - 48 forskjellige farger

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 95,-
På lager
SKU
04216-150
   

Sett farge på hverdagen med Craft Sensations fargeblyantene som kommer i en eske med 48 ulike farger. Fargeblyantene er i høy kvalitet med fin tupp, myk tekstur og perfekt fargefordeling. Fargene oppbevares trygt i den elegante esken de kommer i, og man har alltid full oversikt takket være den smarte inndelingen i esken. Perfekt og ryddig oppbevaring til å holde alle fargene samlet når de ikke er i bruk!

Blyantsettet passer fint til både tegning og fargelegging, skissering og skriving - og kan benyttes av barn og voksne, nybegynnere og de mer erfarne. 

Inneholder:

  • Craft Sensations eske i papp
  • 48 fargeblyanter

Detaljer:

  • Mål: 23 x 13,5 x 4,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellCR0485/GEA
EAN8720257106523
MerkeGrafix
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.