Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Craft Sensations Malebok - Fargelegging for voksne - Blooming Florals

Craft Sensations - inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 76,-
På lager
SKU
06226-184
   

Malebok for voksne fra Craft Sensations. Denne maleboken inneholder 20 flotte blomster-inspirerte designs å fargelegge, perfekt avslapping og terapi for større barn og voksne. Boken er i A4-størrelse og arkene har en papirvekt på 250 gsm - som gir solide ark å fargelegge, uten forstyrrelser av motivet under, i tillegg til at farger ikke blør like lett gjennom.

Inneholder:

  • Craft Sensations malebok - Blooming Florals

Detaljer:

  • Mål: 21 x 29,7 x 0,7 cm 
  • Antall sider: 20
  • Papirvekt: 250 gsm
Produktdetaljer
ModellCR1139/22GE BLOOMING
EAN8720257137305
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.