Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Penol Medium tusjer - 10 stk

Penol tusjer, fargeblyanter, fargestifter og malesaker.

Fargeblyantene, tusjene, fargestiftene, malesakene og andre kreative produkter fra Penol er kjent for de fleste. Merkevaren Penol er synonymt med kvalitet, holdbarhet og kreativ lek. Alle barnetusjer fra Penol kommer i resirkulert materiale og hylsene er helt fri for PVC. Fargeblyantene har klare farger og er spesielt beregnet på barn og barnehender, og de finnes i flere varianter for små og store barn. Penol oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
8411
   

Pakke med 10 medium barnetusjer fra Penol. Alle Penol tusjer til barn leveres i resirkulerbart materiale og hylsene er helt fri for PVC. Blekket i tusjene er vannbaserte og alle tusjene er CE-merket og overholder alle krav til barnesikkerhet. Tusjene er utstyrt med en 6 cm lang sikkerhetshette med luftekanaler, og holder i ca. 5 dager uten hette.

Inneholder:

  • 10 Penol tusjer, medium

Detaljer:

  • Mål tupp: 1-5 mm
  • Svanemerket
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16000006
EAN5701113001155
MerkePenol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.