Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Penol Trylletusj - 10 stk.

Penol tusjer, fargeblyanter, fargestifter og malesaker.

Fargeblyantene, tusjene, fargestiftene, malesakene og andre kreative produkter fra Penol er kjent for de fleste. Merkevaren Penol er synonymt med kvalitet, holdbarhet og kreativ lek. Alle barnetusjer fra Penol kommer i resirkulert materiale og hylsene er helt fri for PVC. Fargeblyantene har klare farger og er spesielt beregnet på barn og barnehender, og de finnes i flere varianter for små og store barn. Penol oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
04226-20
   

Pakke med 10 trylletusjer fra Penol. Alle barnetusjene fra Penol leveres i resirkulerbart materiale - og hylsene er helt frie for PVC. Blekket i tusjen er vannbasert. Alle Penol tusjer er CE-merket og overholder alle krav til barnesikkerhet. Tusjene er utstyrt med en 6 cm lang sikkerhetshette med luftekanaler, og holder seg rundt 5 dager uten hette.

Inneholder:

  • 10 Penol trylletusjer

Detaljer:

  • Bredde tusj: 2-4 mm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16000007
EAN5701113001186
MerkePenol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.