Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Penol tynne tusjer - 20 stk

Penol tusjer, fargeblyanter, fargestifter og malesaker.

Fargeblyantene, tusjene, fargestiftene, malesakene og andre kreative produkter fra Penol er kjent for de fleste. Merkevaren Penol er synonymt med kvalitet, holdbarhet og kreativ lek. Alle barnetusjer fra Penol kommer i resirkulert materiale og hylsene er helt fri for PVC. Fargeblyantene har klare farger og er spesielt beregnet på barn og barnehender, og de finnes i flere varianter for små og store barn. Penol oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 65,-
På lager
SKU
8407
   

Pakke med 20 tynne barnetusjer fra Penol i flere farger. Alle barnetusjene fra Penol leveres i resirkulerbart materiale og hylsene er helt fri for PVC. Blekket i tusjene er vannbaserte og alle tusjene er CE-merket og overholder alle krav til barnesikkerhet. Tusjene er utstyrt med en 6 cm lang sikkerhetshette med luftekanaler, og de tynne tusjene holder i 5 dager uten hette.

Inneholder:

  • 20 Penol tusjer, tynne

Detaljer:

  • Mål tupp: 1-1,5 mm
  • Svanemerket
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16000002
EAN5701113001032
MerkePenol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.