Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

STABILO Woody Duo - 5 fargeblyanter med 10 farger - tegn på glass og papir

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 228,-
På lager
SKU
03234-68
   

STABILO Woody Duo er allsidige fargeblyanter med 2 farger i en todelt spiss, som kan brukes på mange overflater, som glass og papir, og kan også brukes til maling med pensel og vann.

Med STABILO Woody Duo fargeblyanter kan unge kunstnere tegne og male alt mellom himmel og jord. Fargeblyantene med to farger, i samme spiss, kan brukes til tegning på vinduer og glass, papir og papp, og kan også brukes som akvarell, noe som gjør dem perfekt for akvarellmaling. Blyantene er så allsidig at barn i alle aldre vil være underholdt i timevis og kan la kreativiteten løpe fritt. STABILO Woody Duo har lang levetid da de sterke fargeblyanter er fylt med mye farge, og kan lett vaskes bort fra vinduer og andre overflater.

Inneholder:

  • 5 STABILO Woody Duo fargeblyanter
  • Blyantspisser

Detaljer:

  • Antall farger: 10
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell882/05-2
EAN4006381573443
MerkeStabilo
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.