Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stabilo Color fargeblyanter - 12 stk

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
10226-81
   

STABILO Color er en smal sekskantet fargeblyant i klassisk utforming og som er et «must» i alle pennal. Passer for barn som begynner å tegne og fargelegge litt mer detaljert.

Tegning oppmuntrer barnas fantasi og kreativitet. Det hjelper koordinasjonen mellom hånd og øye. Derfor er det viktig for barn i tidlig alder å begynne å oppdage og eksperimentere med forskjellige farger og blyanter. Diameter på blyantstiften er på 2,5 mm. Fargeblyantene kommer i en forpakning med 12 stk assorterte farger. 

Inneholder:

  • 12 Stabilo Color fargeblyanter

Detaljer:

  • Diameter stift: 2,5 mm
  • Alder: fra 5 år

Merk: Fargene på blyantene kan variere fra pakke til pakke, fargene på bilde kan avvike

Produktdetaljer
Modell164474
EAN4006381164474
MerkeStabilo
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.