Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stabilo Trio A-Z tynne tusjer med vaskbart blekk - 12 stk

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 65,-
På lager
SKU
10226-80
   

STABILO Trio A-Z er en fibertusj for fargelegging og skrift med fin spiss på 0,7 mm og med en ventilert hette. Pennens trekantete utforming gjør den grepvennlig og enkel å bruke. Den komfortable og smidige tusjen er ideell både til skriving og fargelegging, og har super-vaskbart blekk. Fargen vaskes enkelt vekk fra klær og hud, skulle man være uheldig å grise seg til. Tusjene kommer her i en forpakning på 12 stk i ulike farger.

Inneholder:

  • 12 Stabilo Trio A-Z tusjer

Detaljer:

  • Spiss: 0,7 mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell355629
EAN4006381355629
MerkeStabilo
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.